Referenties

Referenties

Wat vinden andere klanten over de keuken folie specialist?

Familie van der Veeke

” De folie op de deuren van onze keuken liet los en scheurde. Via het internet kwamen we terecht bij de keuken Folie Specialist. na een bezoek aan de schowroom en een gesprek hebben we dezelfde avond nog besloten om de keuken te laten renoveren. Binnen 2 werkdagen een prachtige nieuwe keuken. Vakkundig uitgevoerd door de monteur. BEDANKT! ”

 

Familie Van Rooij

” Via Internet zijn we in contact gekomen met de Keuken Folie Specialist en kregen meteen al een goede indruk. Afspraak gemaakt en vele goede ideeën werden met ons gedeelt. Order bevestigd, erg professioneel omgezet en we hebben er geen moment spijt van! een echte aanrader! ”

 

Familie Beus

“Mijn keuken was verpest door een stoomreiniger, alle folie bolde en was zelfs gescheurd. Joop heeft een zeer goed advies gegeven. Alle deuren zijn ontfolied en gespoten. Nieuw blad etc. Alles ziet er weer perfect uit. Afspraken zijn gehouden en Patrick heeft zeer kundig werk geleverd. Hier een zeer tevreden klant en ik kan iedereen die twijfelt aanraden om dit bedrijf de klus te gunnen! Top!”

 

Familie Jansen

“Onze keuken was aan vervanging toe, maar wij zagen erg op tegen alle rompslomp hier om heen. Op een beurs kwamen we De keuken Folie Specialist tegen. Na een kort gesprekje met Joop en daarna een bezoekje van Joop was de beslissing snel genomen. in enkele dagen tijd nieuwe deurtjes, enkele laden ipv deurtjes. Nwe apparaten en zelfs voor onszelf toont het als een nieuwe keuken. Klasse Joop en Patrick. Bedankt.”

 

Familie Sanders

“Een kleine 2 weken geleden hebben we de keuken folie specialist op bezoek gehad voor een offerte voor het spuiten van onze keuken. Na jaren van gebruik was de verf-laag “op”. De keuken zelf is nog tip-top. Vandaag zijn de fronten weer geplaatst. In één woord: perfect. De kleur is exact zoals wij wensten en vakmatig gespoten. Op het bedrijf bleek een zijpaneel aangetast door het vocht en is geheel vervangen. Geen gebel, dat het duurder zou worden. De plaatsing gebeurde door een vakman met een bijzondere klantvriendelijke houding. Alle deuren en lades prima afgehangen. Ik kan dit bedrijf echt aanbevelen bij mensen die waar voor hun geld willen.”

 

Vrijblijvende offerte

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier en wij maken voor u geheel vrijblijvend een scherpe prijsopgave.

Bel direct voor Vrijblijvend advies