Folie los keukenkastje Wittem

Folie los keukenkastje Wittem

Herkent u dit probleem?

Folie los keukenkastjeFolie los keukenkast

De folie van uw keukenfronten laat los of er zitten lucht bubbels onder de keukenfolie of zelfs scheuren in de folie. Allemaal vervelende dingen die eigenlijk niet horen te kunnen op een keuken die nog zo jong is.

Dat de folie van van de buitenkant van de keukenkastjes los laat is een bekend probleem.

U bent niet de enige. Er zijn in Nederland duizenden folie keukens geleverd met dit materiaal. Het materiaal wat om de fronten zit is keukenfolie. Folie is een dunne elastische kunststof, die in warme toestand over plaatmateriaal wordt getrokken, al dan niet met profilering. Dit gebeurd allemaal onder een temperatuur van 70 graden. Tijdens dit proces kan er van alles gebeuren waardoor een aantal jaren later de folie kan losraken.  Denk hierbij aan te weinig lijm tijdens het vacuum proces of een slechte ondergrond (mdf niet goed geschuurd of niet goed schoongemaakt) enz.

Meerdere oorzaken loslatende folie.

De oorzaak is vaak een combinatie van vocht en warmte. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een vaatwasser deur. Vaak wordt na gebruik van de vaatwasser de deur op een kiertje gezet. Hierdoor loopt de restwarmte (warme lucht) langs het frontje waardoor de folie los kan laten. Ook zien we vaak dat de folie los laat langs een oven. Dit komt omdat hier veel warmte vrijkomt en dit kan ook invloed hebben op het foliefront.

Laat de folie los in het midden op het front  los dan spreken we over een slechte lijnmlaag. Zie voorbeelden

Bubbel lucht in keukenfolieGescheurde keukenfolie deur

Loslatende keukenfolie voorkomen.

 • Zet geen waterkokers of koffiezetapparaten onder uw bovenkasten
 • Houdt na gebruik vaatwasser deur en ovendeur gesloten
 • Zet tijdens het koken de afzuigkap aan
 • Gebruik geen bijtende schoonmaak middelen

Folie keukenkastjes laat  los en de keukenzaak heeft geen oplossing.

Als u dit probleem herkent en u gaat hiermee naar de keukenzaak waar de keuken vandaan komt krijgt u vaak nul op uw rekest. Bijna altijd hoort u dat de garantie verlopen is of dat de keukenzaak er geen oplossing voor heeft. Ja het leveren van een nieuwe keuken maar dat is een investering die u juist niet wil doen u hebt immers een aantal jaren geleden al zo’n grote investering gedaan en u mag er vanuit gaan dat een keuken toch tientallen jaren meegaat.

Is uw foliedeur van uw keuken kapot of laat de folie los? Wij hebben de oplossing.

Wij van de keukenfoliespecialist weten hier wel raad mee. Sterker nog er zijn dagelijks vele keukenzaken in Nederland die klanten met een folieprobleem doorverwijzen naar ons omdat wij de keuken er weer als nieuw uit kunnen laten zien zonder dat we de hele keuken gaan vervangen.  Wij bieden een oplossing die voor eens en altijd werkt en die ook nog eens goedkoop is.

Wilt u graag dat uw keuken in Wittem er binnen een aantal dagen weer als nieuw uitziet? U bent er slechts 1 klik van verwijderd.

Hoe gaan wij te werk en wat kunnen wij voor u betekenen? Graag komen wij bij u even de situatie bekijken in Wittem.  Dit is geheel vrijblijvend en hier zijn geen kosten aan verbonden. Op deze manier kunnen wij de situatie goed bekijken en vrijblijvend voor u een prijsopgave maken. Indien u graag heeft dat wij voor u de demontage en montagewerkzaamheden verzorgen is dat voor ons geen enkel probleem. Wij kunnen dan een prijs maken voor de complete klus. Hierbij bent u verzekerd van een vakman die ter plekke de werkzaamheden voor u uitvoert én alles weer netjes opgeruimd achterlaat.

Extra werkzaamheden? Geen enkel probleem.

Heeft u nog extra werkzaamheden in de keuken dan kunnen deze ook worden meegenomen in de prijsopgave. Op deze manier kunnen we alles in één keer geheel afronden. Denk hierbij aan afkitten van werkblad , plaatsen van een nieuwe kraan of het repareren van een afvoer. Ook voor andere extra’s bent u bij ons op het juist adres

Wacht niet te lang met het inschakelen van een vakman omdat het probleem na verloop van tijd alleen maar zal toenemen.

Klik op deze link om een aantal reacties van tevreden klanten te bekijken.

Vragen of vrijblijvend een prijsopgave ontvangen?

Heeft u vragen of wilt u graag vrijblijvend een prijsopgave ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.

Waarom kiezen de mensen voor De Keuken folie specialist.

 • Ruim 15 jaar ervaring met folie fronten
 • Binnen een paar dagen weer een keuken die er als nieuw uitziet
 • Eigen vakmensen in dienst
 • Professionele demontage en montage
 • Voor eens en altijd een oplossing
 • Uw folie probleem komt nooit meer terug
 • Actief in heel Nederland

Tags

Buitenkant keukenkastjes laat los Wittem

Folie keukenkastjes laat los Wittem

Folie keukendeuren laat los Wittem

Foliedeur keuken kapot of laat los Wittem

Folie keuken laat los Wittem

Folie keukenkasten laat los Wittem

Folie keukendeuren laat los Wittem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bel direct voor Vrijblijvend advies